Somnium Equus

jolicoeur1157Joli Coeur M 20/3/2014
De afstamming van deze hengst is Expression x Dunhill H x Tin Rocco. De moeder van Joli Coeur M is de merrie Domino. De vader van Joli Coeur M is Expression (Vivaldi x Vincent). Expression en Diederik van Silfhout wonnen met overmacht de laatste hengstencompetitiewedstrijd (L dressuur) tijdens de KWPN Hengstenkeuring in Den Bosch Expression kreeg van de jury een 9,5 voor zijn draf! In het eindklassement van de hengstencompetitie is deze talentvolle hengst op de tweede plaats geëindigd.

indorado2896Indorado M 6/3/2013
De afstamming van deze hengst is Desperado x Dunhill H x Tin Rocco. De moeder van Indorado M is de merrie Domino. De vader van Indorado M is Desperado (Vivaldi x Havidoff) De vader van Desperado is Vivaldi. Moeder Sarita is Z-dressuur en een keurmerrie van Havidoff (Clavecimbel x Farn). Zij is ook de moeder van de aangewezen hengst Chinook, in 2011 reservekampioen van de PAVO Cup voor vierjarigen. Grootmoeder Nikita is een stermerrie van de preferente hengst Ferro. Desperado is verrichtingskampioen dressuurhengsten najaar 2011 en winnaar Pavo Cup 2012 4-jarige dressuurpaarden. Tevens is hij de winnaar in de GMB Hengstencompetitie 2012-2013 klasse L.

GinoM
Gino M 4/8/2011

De vader van Gino M is de bekende hengst Voice (De Niro x Rohdiamant). Voice is een combinatie van de beste Nederlandse en Duitse dressuurlijnen. Vader De Niro voert het bewezen bloed van dressuurgrootheid Donnerhall en heeft zichzelf meer dan bewezen door Grand-Prixproeven te winnen en ruim veertig goedgekeurde zonen te brengen. De moederlijn van Voice is een droom. Grootmoeder Gelbria (preferent prestatie) is de moeder van de goedgekeurde hengst OO-Seven en het Grand-Prixpaard Kadans. Overgrootmoeder Ilbria is grootmoeder van het internationale dressuurpaard Celiton en moeder van het wereldberoemde dressuurpaard Olympic Barbria en Ezabria.

Temptation
Temptation 8/6/2009
De vader van Temptation is de hengst Triple-X(Voltaire x Jasper). 3de bezichtigingshengst KWPN, goedgekeurd bij het AES. Vader van Triple-X is de preferente Voltaire, geboren uit de prestatiecombinatie van Furioso II x Gotthard. Voltaire zelf heeft zijn sporen verdiend in de internationale springsport met Jos Lansink.In 1989 sloot hij zijn springcarrière succesvol af door het winnen van de Grote Prijs van Berlijn en werd hij tweede in de Grote Prijs van Leeuwarden.