Somnium Equus

Nova Genie M 27/3/2018
De afstammeling van deze hengst is Geniaal x Gribaldi x Purioso. De moeder van Nova Genie M is de Elite Ibop Sport merrie Clothilde RT. In de moederlijn zien we 6 prestatiemerries terug. De vader van Nova Genie M is de hengst Geniaal. Geniaal is een zoon van de Preferente hengst Vivaldi en komt uit de goed geteste Elite merrie Wocky. Een dochter van de Trakehner Biotop. De grootmoeder is de goed geteste Keur Preferent Prestatie merrie Ocky. Een dochter van de Preferente dressuurvererver Ferro. Ocky heeft nu al 5 nakomelingen die Z of hoger lopen. In de moederlijn zien we veel predicaten terug en Grand Prix paarden in zowel springen als dressuur.

Leonora Hilde M 7/2/2016
De afstammeling van deze merrie is His Royal Badness x Gribaldi x Purioso. De moeder van Leonora Hilde M is de Elite Ibop Sport merrie Clothilde RT. In de moederlijn zien we 6 prestatiemerries terug. De vader van Leonora Hilde M is de hengst His Royal Badness. Hij is een zoon van de Lichte Tour hengst Charmeur (v. Florencio). Zijn moeder Salvia (v. Havidoff) is een dochter van de Grand Prix merrie Nadine (v. T.C.N. Partout). Deze merrie heeft hele mooie resultaten behaald onder Hans Peter Minderhoud. His Royal Badness komt uit een bewezen stam. In de moederlijn zien we de goedgekeurde hengsten Kroonjuweel, Galandro en Dorado. Daarnaast zijn er vele sportpaarden uit deze stam gekomen die Z dressuur en hoger lopen.

HildalgoMHildalgo M 7/6/2012
De afstamming van deze hengst is Winningmood x Gribaldi x Purioso. De moeder van Hildalgo M is de Elite Ibop Sport merrie Clothilde RT. Deze merrie komt uit de stammoeder Vlekdingske, waar maar liefst 6 prestatie merries uit zijn gekomen, een daarvan is de overgrootmoeder van Clothilde, de Keur Preferente Prestatiemerrie Zinnia. De vader van Hildalgo M is de hengst Winningmood (Prado x Donnerwind). Deze hengst is nationaal bijzonder succesvol in de lichte tour dressuur. Winningmood komt uit de mooi gelijnde staatspremie merrie Donnerfee (v. Donnerwind – Donnerschlag – Donnerhall). Deze merrie beschikt over een goede stokmaat van 1,74 m. De moeder van Donnerfee, Rustika, is eveneens een staatspremie merrie. Deze sterke moederlijn verankert de kwaliteiten van Winningmood.