Somnium Equus

Het is al weer even geleden dat wij onze website hebben bijgewerkt. In deze tijd hebben we zeker niet stil gezeten. Hierbij dan ook enkele updates

Glann Ster naar Sport Predicaat: In het najaar van 2017 kreeg Ilona de vraag van Fenneke van der Scheer of zij de merrie Glann Ster (v. Ampere) van mw. Van der Kooij wilde gaan trainen. Fenneke was i.v.m. een blessure zelf niet in de gelegenheid om te rijden. Glann stond bij haar in training om het Sport predicaat te kunnen behalen. In januari 2018 wist de merrie met Ilona een winstpunt in de klasse Z2 te behalen. Inmiddels heeft Glann een merrieveulen aan de voet lopen van de KWPN hengst Ferdinand (v. Vivaldi)

Leonora Hilde M PROK: Dit voorjaar hebben wij onze 2 jarige merrie Leonora röntgenologisch laten keuren. De foto’s zijn doorgestuurd naar het KWPN en zij mocht na de inspectie het PROK predicaat in ontvangst nemen.

 

Veulen Clothilde RT: Op 27 maart kreeg Elite Sport IBOP merrie Clothilde RT (v. Gribaldi) een bruin hengstveulen van de KWPN hengst Geniaal. Een mooi gebouwd veulen met 3 correcte basisgangen. Zijn naam is Nova Genie M. Een vriendelijk veulen met een goed karakter en die graag aandacht krijgt

 

Veulen Evita Hilde RT: Op 3 mei kreeg Ster Sport PROK merrie Evita Hilde RT (v. Vivaldi) een merrieveulen van de KWPN hengst High Five U.S.. Een mooie vos met 4 witte benen en een prachtige aftekening op het hoofd. Haar naam is Norette Hilde M. Een vriendelijke en zeer wakker veulen met imponerende beweging.

 

Fokkerij: Rond 17 juli a.s. verwachten wij het laatste veulen van dit jaar. De PROK merrie Dalme Lonka RT (v. Olivi) is drachtig van de KWPN hengst Ferdeaux. Nog eventjes geduld en hopelijk mogen we dan ook dit veulen gezond ter wereld zien komen.

 

Categories: Uncategorized

Comments are closed.