Somnium Equus

In Wezep werd er dit weekend een wedstrijd georganiseerd, de Bonfix Relatiedag. Ilona ging met Hot Chocolat K van start in de klasse M1 dressuur. De 5 jarige ruin maakte er tijdens dit concours een eigen feestje van. Hij vond het niet nodig om zich op zijn amazone te focussen en vond zijn omgeving veel meer interessant. Dit had als gevolg dat er zo nu en dan ‘heerlijk’ in de rondte gesprongen werd. Gelukkig gebeurde dit niet tijdens de proef, desondanks was het gevoel bij Ilona verre van goed. Blijkbaar zag het beeld er nog wel goed uit. De jury beoordeelde de proef met 198 punten. Hier werd de rubriek dan toch nog mee gewonnen. Tijdens de tweede proef waren er een aantal grote storingen en waren er ook voldoende verbeterpunten te noemen. Deze werd dan ook met 182 punten beoordeeld. Op naar het volgende concours!

      

 

Categories: Uncategorized

Comments are closed.