Somnium Equus

Gisteren kwamen Ilona en Hot Chocolat K uit voor het verenigingsteam van de Heuvelruiters tijdens het Gelders Kampioenschap. Ze verreden een proef in de klasse M1. Bij binnenkomst van de ring vond Coco de partytent bij de wedstrijdbaan erg spannend. Niet een heel fijn begin van je proef, maar hij liet zich    redelijk goed bewerken. De proef werd uiteindelijk toch met een mooie score van 198 punten beoordeeld.
De andere drie dressuurcombinaties van het team: Francien Smit, Laura Spronk en Henk van den Berg wisten ook mooie scores te behalen. De teamleden springen: Jacqui Kalf, Esmee Westerink, Janiek Boeve en Harmen Hoksbergen hadden ook erg hun best gedaan. Hiermee had het team een mooie uitgangspositie voor de prijzen. Ze mochten zich tijdens de prijsuitreiking als 4e opstellen. Daarmee hebben zij zich ook voor het NK geselecteerd. Een heel mooi resultaat voor dit team!

      

Categories: Uncategorized

Comments are closed.